PSPV-PSOE de Pedreguer: «Votaremos de conformidad con los principios que rigen nuestro ideario» PSPV-PSOE de Pedreguer: «Votaremos de conformidad con los principios que rigen nuestro ideario»
LaMarinaAlta.com
Buscador

PSPV-PSOE de Pedreguer: «Votaremos de conformidad con los principios que rigen nuestro ideario»

16 de junio de 2023 - 21:38

A raíz de las palabras emitidas por Compromís per Pedreguer esta mañana, el PSPV-PSOE ha decidido hacer una valoración sobre el contenido de estas y sobre lo ocurrido durante el periodo de negociaciones en las últimas semanas desde que se conocieran los resultados de las elecciones municipales.

Así, los socialistas de Pedreguer culpan de la falta de consenso al candidato de Compromís, Sergi Ferrús, manifestando que las conversaciones han resultado «infructuosas porque Compromís no ha tenido nunca voluntad de negociar, sino de imponer». Por último, la formación asegura que mañana votará «como ha de hacer un partido de progreso». A continuación se reproduce el texto completo emitido por el PSPV-PSOE de Pedreguer:

Les successives declaracions realitzades tant pel candidat a l'Alcaldia de Pedreguer, Sergi Ferrús, com per la resta de responsables del mateix partit polític COMPROMIS, posen de manifest el nerviosisme i la inseguretat existents en aquesta formació política, a poques hores que es produïsca la conformació de la Corporació Local del nostre municipi.

El PSPV-PSOE de Pedreguer, conscient de l'enorme responsabilitat que suposa aquest fet, hagués preferit no haver de fer cap valoració sobre el contingut d'aquestes declaracions, no obstant això, hem cregut convenient fer algunes puntualitzacions per a aclarir els dubtes que s'han estès amb el clar propòsit de confondre, encoratjant un soroll mediàtic que no afavoreix a ningú i provoca una gran incertesa.

Com és àmpliament conegut per les informacions que ha publicat la premsa, des de l'inici de les negociacions Compromis-PSPV-PSOE hem assistit a una campanya d'intoxicació permanent amb filtracions reiterades de les deliberacions que s'estaven duent a terme entre els dos partits polítics, fent manifestacions tendencioses i, fins i tot incertes, que han evidenciat la fallida de la necessària lleialtat institucional que ha d'exigir-se en una negociació d'aquestes característiques.

No li ha importat a COMPROMIS vulnerar els principis de bona fe i voluntat negociadora que han de presidir qualsevol intent d'arribar a un consens, especialment si es tracta d'un pacte per a permetre la governabilitat del nostre municipi, que per al Partit Socialista de Pedreguer és una prioritat absoluta.

El sigil de les negociacions, junt amb la lleialtat i la integritat, són valors que han de definir a qualsevol responsable polític, però pel que es veu no encaixen en el credo de COMPROMIS, que lluny de complir amb aquestes regles s'ha dedicat a difondre reiteradament les estratègies de negociació, les propostes presentades i fins i tot què farem amb els nostres vots, segons ells.

“Sr. Ferrús, el sigil és imprescindible per a aconseguir l'èxit de qualsevol tasca política i vostè amb la seva falta de lleialtat, ha abocat les negociacions al més rotund dels fracassos”.

Per això és convenient aclarir que les converses han resultat infructuoses perquè COMPROMIS no ha tingut mai voluntat de negociar, sinó d'imposar. La seva proposta inicial era la mateixa de fa uns anys i amb similars per no dir idèntiques concessions. No ha existit cap modificació en la proposta perquè no tenien interès, no estaven disposats a concedir aquesta possibilitat. Des del seu punt de vista només havíem d'assumir els seus plantejaments.

“Sr. Ferrús això no és negociar”.

A més, no diuen la veritat. El Partit Socialista sí que tenia una proposta amb objectius clars i definits, però COMPROMIS no ha mostrat ni interès ni respecte per les nostres legítimes reivindicacions.

Aquest és el context. Sr. Ferrús deixe vostè de fer declaracions victimistes perquè no deixen en bon lloc a la seva formació política i només condueixen a generar una enorme falta de credibilitat en les Institucions. La política és una cosa molt més seriosa. El Partit Socialista no transitarà per aquestes vies, per responsabilitat amb les nostres veïnes i veïns i perquè ens importa molt més donar resposta a les seves preocupacions i problemes quotidians.

Sr. Ferrús, la seva estratègia de sembrar el dubte i fer soroll no funciona i nosaltres no col·laborarem. El dissabte es conformarà la Corporació Municipal que governarà 4 anys el nostre municipi i el Partit Socialista de Pedreguer votarà en consciència i de conformitat amb els principis que regeixen el nostre ideari i la nostra raó de ser: llibertat, igualtat, solidaritat i justícia social, com ha de fer un partit de progrés al servei de la ciutadania i que aspira a transformar la societat. Molts anys d'història ens avalen. No fa falta dir res més.

Deja un comentario

    5.430
    1.669