Trasladan al Hospital de Dénia a tres heridos en un accidente de coche en Teulada-Moraira Trasladan al Hospital de Dénia a tres heridos en un accidente de coche en Teulada-Moraira
LaMarinaAlta.com
Buscador

Trasladan al Hospital de Dénia a tres heridos en un accidente de coche en Teulada-Moraira

11 de julio de 2022 - 10:54

Esta mañana, sobre las 07:50 h, dos coches han chocado en la carretera de Teulada-Moraira. Las tres personas involucradas en el accidente han sido trasladadas al Hospital de Dénia heridas por policontusiones.

Mediante dos unidades de Soporte Vital Básico, los equipos sanitarios han asistido a una mujer de 55 años y a dos hombres, uno de 42 y el otro de 69 años.

1 Comentario
 1. Hannah + Henk dice:

  Dat zijn wij geweest. Op maandag 11 juli reden we vanaf Moreira om 07.30u richting Alicante, wat ongeveer een uur rijden was. We zouden de huurauto met volle tank inleveren, volgens contractafspraken.
  Het was niet druk op de weg, het verkeer was gemoedelijk, toen we met een gangetje van ongeveer 40km/ uur een kleine berg opreden vlak voor Teulada, een tweebaansweg en route die we bijna dagelijks hadden gereden tijdens ons verblijf.
  We waren nog geen tien minuten op weg, toen we plots uit het niets een blauwe personenauto met een noodvaart op onze weghelft op ons af zagen rijden. Hij kwam met een geschatte snelheid van 60km/ uur – of zelfs harder – bergafwaarts rijden, vanuit een onoverzichtelijke bocht, op onze rijstrook en knalde frontaal op onze auto.(…) We overleefden de klap en na iets te zijn bijgekomen, liep ik naar de bestuurder van de tegenpartij die nog in de auto zat. Ook hij was aanspreekbaar, maar ik zag al direct dat hij behoorlijk onder invloed was. Ik vroeg hem dat ook en of en wanneer hij had gedronken. “Oooh, just now”, antwoordde hij nonchalant.
  Wij (55, 69) zijn naar het ziekenhuis in Dania vervoerd en we hebben beiden overal contusies, vooral rib/ sternum/ bekken/ knieën/ nier. We zijn er nog goed van gekomen, want als je het wrak ziet, hadden we dat met de dood kunnen bekopen.
  ‘s Avonds hebben we een vlucht kunnen boeken en zijn nu aan het revalideren thuis.
  We hebben een heerlijke reis gehad die helaas zo moest eindigen. Alleen reed daar om 07.45u (!) een dronken bestuurder. Helaas waren we op het verkeerde tijd en verkeerde moment. We zijn blij dat we nog leven. Het had zoveel erger kunnen aflopen, al zal het herstel heel lang duren..
  Pas goed op, ook al rijdt u zelf veilig. Ongelukken zitten inderdaad in een klein hoekje.
  We zijn de Guardia Civil Tráfico in Benidorm ontzettend dankbaar voor de hulp die zij ons na het ongeluk en ziekenhuisbezoek hebben gegeven,


5.430
1.669