Fallece Josep Antoni Comes i Ballester, Escut d'Or de Pedreguer y fundador de la Revista Saó Fallece Josep Antoni Comes i Ballester, Escut d'Or de Pedreguer y fundador de la Revista Saó
LaMarinaAlta.com
Buscador

Fallece Josep Antoni Comes i Ballester, Escut d’Or de Pedreguer y fundador de la Revista Saó

03 de agosto de 2022 - 14:13

"Nos ha dejado Josep Antoni Comer", así lo ha anunciado el Ayuntamiento de Pedreguer en un escrito sincero y de admiración. Pedreguer entregó el Escut d'Or de la Vila a Josep Antoni Comes i Ballester (1930-2022) junto a su hermana Clementina.

El Consistorio ha dedicado las siguientes palabras en su honor:

Una persona pedreguera compromesa amb la seua fe i la cultura del País Valencià, i molt arrelada al seu poble, que sempre ha tingut en el seu cor, i que sempre li estarà agraït (a ell i a la seua germana) per les nombroses mostres de generositat i estima que al llarg de la seua vida ens va concedir.

L’Ajuntament de Pedreguer manifesta el seu condol per aquesta pèrdua, d'un bon home que, durant tots aquests anys, de manera abnegada, ha dedicat el seu servei i el seu temps al nostre poble, i difonent la història i la llengua valencianes a través de la Revista Saó, de la qual va ser un dels fundadors i el seu primer director.

Des d’aquestes línies proclamem i compartim la nostra gratitud eterna a Josep Antoni Comes, no només per aquesta labor, sinó també per la seua inestimable col·laboració i amor a la Vila de Pedreguer. Des del consistori de Pedreguer expressem tot el nostre suport i afecte a la seua família.

Reproduïm, en honor seu, les entranyables paraules que ens va regalar en el Llibre d'Or de l'Ajuntament de la Vila de Pedreguer, al maig de 2000, quan es va lliurar als germans Comes l'Escut d'Or de la Vila:

"En aquest dia emocionant per a nosaltres reafirmem el nostre desig de ser cada volta millors fills del poble. Moltes gràcies per l'alta distinció rebuda a tota la corporació municipal"

La missa funeral serà demà dia 4 d’agost, a les 12 hores a l’església de l’Olivar d’Alaquàs. Posteriorment es farà un respons a les 17,00 a l'església de Pedreguer i serà traslladat al cementeri.

Josep Antoni, gràcies per tot. Mai no t’oblidarem. Que descanses en pau, in aeternum.

Deja un comentario

    5.430
    1.669