Nerea Mallol, regidora de Igualtat i Dona de Ondara: «Tota forma de discriminació és completament inacceptable» Nerea Mallol, regidora de Igualtat i Dona de Ondara: «Tota forma de discriminació és completament inacceptable»
LaMarinaAlta.com
Buscador

Nerea Mallol, regidora de Igualtat i Dona de Ondara: «Tota forma de discriminació és completament inacceptable»

03 de julio de 2023 - 10:51

OPINIÓN de Nerea Mallol, regidora de Igualtat i Dona del Ayuntamiento de Ondara

El passat dissabte 1 de Juliol, a les 00:45 hores va tindre lloc una agressió homòfoba al nostre poble. Uns intolerants van insultar al crit de «putos maricones» les persones que viuen en una casa que llueix la bandera LGTBIQA+ ; van abocar líquids al damunt de la bandera i van eixir corrents, sense ser identificats.

Després de mostrar el nostre rebuig en la radio local i en les diferents xarxes socials, hores més tard, la mateixa bandera va ser trencada amb intencionalitat.

Per això, com a regidora d’igualtat, parle en nom de tota la corporació municipal i de tots els partits que la conformem, i diferents associacions locals, quan dic, i vull deixar ben clar, que estem en contra d’aquest tipus de comportaments, de tot tipus d’assetjament i falta de respecte cap a qualsevol persona.

A més, cal afegir que Ondara ha estat sempre un poble respectuós amb tot el veïnat com ho demostra el premi atorgat per la Generalitat Valenciana per ser un poble amb unes festes inclusives i no sexistes. Això ha estat possible gràcies al comportament individual i col·lectiu de totes les veïnes i veïns d’Ondara.

Considerem que la diversitat, el respecte i la inclusió són valors fonamentals de la societat futura que volem construir, i que, per tant, tota forma de discriminació és completament inacceptable i contrària als principis que conformen eixa societat que pretenem.

Per això, des de la nostra responsabilitat com a ciutadans i ciutadanes d’Ondara, i com a institució pública, volem fer una crida a la tolerància, al respecte i a la convivència pacífica, deixar ben clar que no hem de tolerar, ni tolerarem, cap forma de violència en cap circumstància, i que treballarem activament per aconseguir un món respectuós i inclusiu per a tothom.

No podem permetre que aquest fet es torne a repetir. Entre totes i tots ho podrem aconseguir denunciant aquestos comportaments si en som testimonis.

Des de l’ajuntament també ens comprometem a treballar de manera conjunta, i sense fisures, per aconseguir una societat més tolerant, inclusiva i respectuosa.

Per últim, volem mostrar tot el nostre suport a les veïnes, víctimes d’aquest atac, als seus familiars i amics i al col.lectiu LGTBIQA+

Deja un comentario

    5.430
    1.669