«Mentides, subvencions i la Dipu del PP» «Mentides, subvencions i la Dipu del PP»
LaMarinaAlta.com
Buscador

«Mentides, subvencions i la Dipu del PP»

28 de mayo de 2024 - 15:02

OPINIÓN | Compromis Pego

Fum de canyot és una expressió molt de la terra que és sinònim de falsa esperança, invenció, fantasia... En política és massa comú fer promeses i propostes que només són això: fum de canyot. Alguns ho fan per ignorància de la realitat, altres ho fan per mala fe.

Volem explicar-vos l'últim episodi de la famosa tècnica de vendre fum a Pego, perquè sigueu vosaltres qui valoreu de quin dels dos casos estem parlant. «Pego rebrà una subvenció de la Diputació d'Alacant de 231.000 € i el Partit Popular de Pego treballarà perquè es dediquen eixos recursos a la rehabilitació de l'edifici de l'anti Matadero a fer una nova comissaria de la Policia Local i una nova base per al servei d'ambulàncies d'Acció Urgent». Amb estes paraules, anunciava el portaveu del PP local, Ferran González, la seua proposta estrella en plena campanya de les europees. FUM DE CANYOT.

Este comunicat no pretén posar en dubte la necessitat urgent de disposar d'uns espais adequats perquè, tant la Policia Local com Acció Urgent, puguen treballar en condicions dignes i donar el millor servei. El que sí que volem és advertir al poble de Pego que un venedor de fum es passeja pels nostres carrers i cal reconéixer-lo per a saber quan utilitzar la tècnica infal·lible: «Xico, molt interessant, però me n'he d'anar que tinc el puxero al foc».

La subvenció de la que parlar Ferran González és el Plan+Cerca 2024 i està destinada a pagar personal (nòmines de treballadors municipals) i despesa corrent (factures de llum, aigua, ...). Per tant, una obra de reforma d'un edifici com la que es proposa queda totalment fora de les actuacions previstes en eixa subvenció. FUM DE CANYOT.

Evidentment, al representant dels interessos de la Diputació a Pego no l'han enviat a Pego per a contar-nos que enguany el Plan+Cerca s'ha reduit de 45 a 32 milions, però li hagueren pogut explicar estes coses per a ser útil a la mateixa Diputació i als veïns i veïnes de Pego.

Per a acabar, des de Compromís per Pego volem fer dos peticions. Primera, a la Diputació d'Alacant volem demanar-li que envie a una altra persona a Pego per a vendre les iniciatives de la Diputació, un que sàpiga del que parla o, almenys, no mentisca. La segona petició es dirigeix a tota la ciutadania de Pego perquè no dubte en contactar amb els nostres representants a l'Ajuntament si tenen cap sospita d'haver-se trobat amb eixe venedor de fum, vos ajudarem a separar el gra de la palla.

Deja un comentario

    5.430
    1.669