Marina Renner (PSPV Benissa): «De manera urgent, plantegem finalitzar el Pla General iniciat a 2016» Marina Renner (PSPV Benissa): «De manera urgent, plantegem finalitzar el Pla General iniciat a 2016»
LaMarinaAlta.com
Buscador

Marina Renner (PSPV Benissa): «De manera urgent, plantegem finalitzar el Pla General iniciat a 2016»

23 de mayo de 2023 - 12:00

El PSPV-PSOE de Benissa fue la tercera fuerza más votada en las elecciones municipales de 2019. Obtuvo dos concejales, perdiendo uno respecto a los comicios de 2015. Renovados los aires en el seno de la formación debido a los bajos resultados obtenidos hace cuatro años, para el próximo 28M, Marina Renner Jorro es la candidata socialista de Benissa para lograr la alcaldía en la localidad.

En una entrevista para LaMarinaAlta.com, Renner desvela cuáles son sus objetivos primordiales para Benissa de alcanzar el mando en el Ayuntamiento.

PREGUNTA. ¿Por qué cree que los vecinos de Benissa tienen que votarle a usted para ser el alcalde de su municipio durante los próximos 4 años?

RESPUESTA. El nostre eslògan de campanya «Sí al canvi» resumeix el nostre objectiu. Benissa necessita una renovació de persones i projectes que jo aspire a liderar com a dona (mai hem tingut una alcaldessa), jove (tinc 36 anys però amb una experiència laboral de 13 anys) i amb el suport del programa i l'organització del Partit Socialista que governa a la Generalitat i el Govern d'Espanya. Per això hem confeccionat una candidatura jove i renovada que reflecteix la diversitat cultural del municipi.

P. ¿Cómo valora la gestión del equipo de gobierno realizada en los últimos 4 años?

R. En tota la campanya i precampanya electoral la meua característica principal ha estat no atacar a ningú sinó presentar propostes de com pensem que hauria de funcionar l'ajuntament. Evidentment, trobem moltes coses en el nostre poble que cal canviar o millorar.

P. VIVIENDA. ¿Qué proponen para facilitar el acceso a la vivienda de los más jóvenes y de las personas con rentas bajas?

R. En primer lloc, informar i ajudar a tramitar als joves i altres col·lectius les nombroses ajudes que han eixit en eixe sentit, tant de la Generalitat com del Govern central.

P. TURISMO. ¿Qué modelo turístico quieren para Benissa?

R. Nosaltres plantegem l'elaboració d'un pla estratègic de Turisme redactat amb la col·laboració dels professionals del sector que evite la massificació produïda per l'estacionalització del turisme concentrat en els mesos d'estiu. En tot cas, defensem un turisme que sent la base econòmica del municipi siga sostenible i respectuós amb el medi ambient.

P. TRANSPORTES. ¿Cree que Benissa es un municipio con un buen transporte público urbano?

R. No, Benissa necessita un mitjà de transport públic tot l'any que comunique el centre urbà amb la zona costanera.

P. INFRAESTRUCTURAS. ¿Qué infraestructuras considera que son más necesarias para su municipio?

R. La reordenació de l'avinguda del País Valenciá, la creació de nous aparcaments en la perifèria, la reanudació del Pla Edificant per als centres educatius públics i el consultori auxiliar de la zona costanera.

P. SERVICIOS SOCIALES. ¿Cómo cree que deberían mejorar los Servicios Sociales de Benissa?

R. Entre altres moltes mesures, proposem estendre el Servei d'ajuda a domicili, activitats de formació i suport per a les persones cuidadores. A banda, impulsarem Plans Integrals que contemplen la igualtat de gènere i la lluita contra la violència masclista.

P. URBANISMO. ¿Cómo debe ser el futuro urbanístico de Benissa? ¿Qué medidas plantean en esta materia?

R. En primer lloc, i de manera urgent, plantegem finalitzar el Pla General que es va iniciar a redactar el 2016. En este document, amb el major consens possible, es defineix un model urbanístic que conjuga la creació de riquesa i llocs de treball amb la protecció del medi ambient i del patrimoni cultural de Benissa. A més a més, volem millorar l'accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda, eliminant barreres arquitectòniques.

P. ¿Qué es lo que más necesita Benissa? ¿Cuál es la medida más importante de su programa que llevarán a cabo si gobiernan?

R. La principal prioritat en el nostre programa és la creació d'un centre de dia. Una proposta inajornable per l'estructura poblacional de Benissa, amb un gran nombre de persones majors que més prompte que tard necessitaran aquest servei.

I, en segon lloc, volem una Benissa neta i bonica, per la qual cosa insistim molt en el nostre programa en la necessitat de millorar en la neteja, la recollida del fem, el soterrament de contenidors i reorganització dels punts verds i un programa d'ajudes per a la rehabilitació de façanes i habitatges de l'avinguda del País Valencià i el casc antic.

Deja un comentario

    5.430
    1.669