Los 7 ejes del programa electoral del PSOE de Ondara Los 7 ejes del programa electoral del PSOE de Ondara
LaMarinaAlta.com
Buscador

Los 7 ejes del programa electoral del PSOE de Ondara

25 de mayo de 2023 - 12:14

José Ramiro, actual alcalde des de fa 6 anys i de nou candidat a l’alcaldia d’Ondara, és enginyer informàtic per la Universitat Politècnica de València i professor de secundària en el col·legi D. José Lluch d’Alboraia. Dona el pas a la política local en 2011 després d’haver estat molts anys en moviments socials, ja que en la seua vida ha estat molt vinculada a l’associacionisme.

Formador de programes de garantia social. A més de monitor de temps lliure en campaments, i mestre de gestió en la Júniors Escola d'Animadors, ha sigut cap de centre i delegat de zona dels Juniors MD, membre de Cooperactius Ondara, de la Passió i del Corpus d’Ondara, a més de la Coral Santa Anna. En matèria esportiva, ha jugat a futbol en categories inferiors fins a veterans, i és un gran aficionat de la pilota, que sol jugar partides i tornejos d'aficionats locals del nostre esport autòcton.

Li defineixen com una persona inquieta, empàtica, inconformista; sociable, bon gestor, equitatiu; honest, íntegre; sempre disponible; incansable treballador… però potser qui millor li va definir una vegada va ser un amic pròxim, qui, en pensar en ell, li va vindre a la ment la figura de 'l'home bo', aquell en qui es confia perquè és exemple de rectitud en el procedir, aquell a qui respecten amics i contraris perquè el consideren exemple d'equilibri i honradesa....

Actualment és President de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta (MACMA) i del Consell de Salut del Departament de Salut de Dénia, a nivell institucional, i Secretari General dels Socialistes de la Marina Alta a nivell orgànic dins del PSPV-PSOE.

Els 7 eixos del programa electoral del PSPV de Ondara

La candidatura socialista, i el nostre candidat José Ramiro, presentem un projecte vertebrat al voltant de set directius programàtiques per a l’Ondara dels següents quatre anys: una Ondara transformadora, dinàmica, eficient, sostenible, empàtica, activa, amable i, sobretot, viva. Set eixos que guien un programa basat en l’aval de l’experiència quant a gestió municipal i que prioritzen les tasques i reptes del dia a dia i no la fotogènia de projectes faraònics que acaben hipotecant la hisenda del veïnat i que no tenen cap altre objectiu que el de desvirtuar el que és una gestió responsable i sostenible de l’àmbit públic.

Un projecte progressista i ambiciós que apel·la a la conjuntura social des d'iniciatives com un pla de creació de vivenda social, així com la cessió de terrenys per a la construcció de vivenda pública. En l'àmbit de dotacions esportives, per exemple, contempla, entre d'altres mesures, la creació d'un nou camp de Futbol 8, així com la creació de pistes esportives 3x3 (Futbol-Bàsquet) disseminades dins la població. D'altra part, el programa aposta per la recuperació de la gestió pública de l'aigua i l'habilitació d'una Oficina d'Atenció al consumidor atés el volum demogràfic que ha assolit la població. A nivell patrimonial destaca la rehabilitació del Molí Coví com a Museu Etnològic així com la finalització de l'àrea recreativa adjacent. I respecte a promoció econòmica es redreçarà la “Fira de Fires des de 1690” creant un comissionat a per a donar-li un nou impuls i organització de l’esdeveniment; a més, es continuarà gestionant l’Espai Català com a pol d’atracció de talent i emprenedorisme.

Iniciatives que s'emmarquen en un programari amb un total de 88 propostes per al període 2023-2027 amb què els socialistes pretenen donar continuïtat al procés de redreçament local que iniciaren el 2015 en arribar a l'Ajuntament d'Ondara. Segons resumeix el nostre candidat, José Ramiro: “El nostre programa progressista aposta per la realitat de la política davant d'un PP que només ven ficció. Sempre ens ha interessat culminar, pas a pas, els projectes del dia a dia que no marejar la ciutadania amb projectes utòpics que sempre acaben sent fum.”

1 Comentario
  1. Miguel dice:

    Numerosos propietarios de Ondara, firmaron Convenios Urbanísticos con el Ayuntamiento de Ondara, convenios aprobados por unanimidad, de todos los partidos políticos, al decir Urbanísticos, no nos referimos a Convenios Rústicos; Se falta presuntamente a la verdad, el diferenciar un asunto tan importante como este, no se puede pretender compensar como rústico lo que se mejora como urbano. El Convenio Urbanístico del Recinto Ferial, como otros Convenios Urbanísticos, se cedió la posesión anticipadamente, y de buena fe, para la realización, de la obra prevista urbana, y ser compensado en las condiciones acordadas ,y no para un vertedero ilegal de materiales contaminantes. El SR. Ramiro Alcalde de Ondara, falta a la verdad y presuntamente al honor de sus propios vecinos, al tratarlos como amiguitos de la oposición, COMO ESTAFADORES,con esas palabras penalmente condenables, solo por el hecho que estos vecinos, confiaron en la buena fe, de presuntas personas honorables con cargos públicos, Autoridades Municipales, y que se comportan ,presuntamente de forma radical y que no se merecen el cargo que ocupan, solo por el hecho que estos vecinos defiendan judicialmente sus derechos legítimos. Falta a la verdad presuntamente, el Sr. Ramiro, al pretender ser ganador el Ayuntamiento del pleito del Recinto Ferial,»» PERO LO QUE NO DICE, QUE EL AYUNTAMIENTO FUÉ CONDENADO POR LA JUSTICIA, AL PAGO DE LAS COSTAS JUDICIALES DE SU PARTE,»» que le diga al Pueblo de Ondara, que pagaron de abogados y procuradores y que no se lo calle. De estafadores nada de nada, solo victimasde de políticas radicales y antisociales, y lo más triste con sus propios vecinos. Los Alcaldes, son administradores de lo público, NO DUEÑOS DE LOS BIENES PRIVADOS Y PUBLICOS DE SUS VECINOS.- Atentamente : Los vecinos de los Convenios Urbanisticos de Ondara.-


5.430
1.669