Las propuestas de Compromís para seguir haciendo que Pedreguer sea un referente Las propuestas de Compromís para seguir haciendo que Pedreguer sea un referente
LaMarinaAlta.com
Buscador

Las propuestas de Compromís para seguir haciendo que Pedreguer sea un referente

23 de mayo de 2023 - 08:00

Perquè teníem un projecte, i es diu Pedreguer, seguirem treballant per ell amb dedicació, implicació i compromís durant aquests 4 anys.

#SomMoltdePedreguer! Per això ens deixem i deixarem la pell dia a dia amb valentia, amb l’objectiu d’oferir solucions als problemes de les persones i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Qüestions tan essencials com el dret a l’habitatge digne; l’atenció primària sanitària; el canvi climàtic o l’economia productiva del nostre municipi les afrontarem amb polítiques útils com el seguiment de la construcció del nou centre de salut, l'ampliació del parc públic d'habitatge, la generació d'energia neta amb la comunitat energètica local, o la modernització del polígon industrial, col·laborant amb el teixit empresarial.

Som conscients de tot el potencial del qual disposa Pedreguer. Així, per tal d'impulsar el nostre patrimoni, la nostra muntanya i els nostres senders i poder gaudir d'un turisme experiencial construirem copsarem la manera de poder disposar d’un lloc municipal per pernoctar, acabarem de rehabilitar el Castell de l'Ocaive i acabarem la segona fase del Museu Arqueològic i Etnològic. A més a més, per tal de ser un poble cohesionat i creatiu, treballarem per impulsar una trobada internacional de la llata, fent reviscolar els agermanaments. Tot això per tal que Pedreguer esdevinga un referent en la protecció del territori i el medi natural.

A banda, el nostre projecte també està centrat en la mobilitat. Així, i per tal de garantir un aire més net i poder tindre espais públics per a conviure de manera més segura, assolirem una accessibilitat i mobilitat del centre del poble amable amb les persones vianants, amb la corresponent dotació d'espais alternatius per a l'estacionament de vehicles.

...i, #ambValentia, farem comarca i país, i, en col·laboració amb els nostres Diputats i Diputades, lluitarem per veure realitzat el Centre de Salut (fent seguiment de l’acompliment d’allò que està pressupostat en els comptes de la Generalitat i reflectit en el Pla Crèixer+ de la Conselleria de Sanitat), com hem fet amb l’alliberament de l’autopista, i seguirem fent per un traçat ferroviari amb trellat, la regeneració de les Diputacions i un Concert Econòmic Responsable que garantisca un finançament just pels valencians i les valencianes.

Candidat a l'Alcaldia de Pedreguer per Compromis: Sergi Ferrús

57 anys. Llicenciat en Filologia Clàssica, és professor en instituts públics des del 1989. Regidor de Compromís a Pedreguer des del 2007, ha sigut alcalde entre 2011 i 2013, i des de 2015, assumint l'actual legislatura les delegacions d'Hisenda, Igualtat, Personal, Interior, Projecció del Municipi i Noves Tecnologies.

Deja un comentario

    5.430
    1.669