Jordi Dominguis (Compromís Ondara): «Com la resta de joves de la comarca conec bé què és la precarietat» Jordi Dominguis (Compromís Ondara): «Com la resta de joves de la comarca conec bé què és la precarietat»
LaMarinaAlta.com
Buscador

Jordi Dominguis (Compromís Ondara): «Com la resta de joves de la comarca conec bé què és la precarietat»

22 de mayo de 2023 - 16:00

Compromís Ondara logró en las pasadas elecciones municipales de 2019 tres regidores en el Ayuntamiento y dio su apoyo al PSPV PSOE de José Ramiro con quien formó equipo de gobierno. Mar Chesa ha sido uno de los rostros visibles de los valencianistas en la última legislatura, ostentando el cargo de primera teniente de alcalde.

Este 2023, Compromís Ondara ha querido renovar sus primeros puestos y ha apostado fuerte por los jóvenes de su localidad. Jordi Dominguis es el candidato a la alcaldía de los valencianistas ondarencs y nos cuenta en primera persona cómo se define, qué es lo que le motiva a presentarse como alcaldable y qué propuestas ve necesarias para el pueblo:

Em diuen Jordi Dominguis Vidal. Nascut el 1991. Soc Tècnic de laboratori de diagnòstic clínic. Vaig estudiar un any de grau en Química, però em vaig canviar al grau en Ciències Polítiques i Gestió Pública. Què és el que sempre m'ha apassionat. Des de menut m'he interessat per la política, i per això he participat en diferents moviments estudiantils, socials i culturals al llarg de la meua vida.

En l'actualitat soc treballador assalariat en una gran superfície. Però he desenvolupat diferents oficis durant la meua vida laboral. I per descomptat, com la resta de joves d'aquesta comarca conec bé què és la precarietat.

Soc una persona amb moltes inquietuds i terriblement curiosa. Si haguera d'escollir una paraula que em definira, m'agradaria que fora: lector. També m'agrada molt el cinema. I ara mateix practique arts marcials.

Vaig començar a militar a Compromís fa relativament poc, impulsat per la difícil situació en què ens trobem. En els moments complicats cal lligar-se bé les espardenyes. No tenia pensat presentar-me com a cap de llista, però crec que tenia el deure de fer-ho. Puix em considere un tècnic de la política i crec que tinc molt a aportar al nostre poble.

Els meus objectius polítics en aquesta legislatura són impulsar les polítiques d'habitatge creant una regidoria específica. Crear comunitats energètiques locals perquè els veïns d'Ondara produïsquen la seua energia fotovoltaica sense dependre de grans empreses. Recuperar la gestió municipal de l'aigua. Combatre l'escletxa digital, ajudant a la gent major a fer els tràmits electrònics. I buscar solucions a la falta d'oci al nostre poble. Tot açò seguint estàndards de qualitat en totes les polítiques públiques. No es tracta de gastar més, es tracta de gastar millor. Tenim molt clar que no volem obres faraòniques, sinó millorar el que tenim per oferir un millor servei als veïns i veïnes.

Encapçale un equip jove, altament format i amb moltíssima il·lusió per donar-li un bon impuls al nostre poble. Estem convençuts que serem la sorpresa d'aquestes eleccions i podrem accedir a l'alcaldia.

Deja un comentario

    5.430
    1.669