Doce propuestas de Compromís pel Verger para «lograr un pueblo innovador, sostenible e integrador» Doce propuestas de Compromís pel Verger para «lograr un pueblo innovador, sostenible e integrador»
LaMarinaAlta.com
Buscador

Doce propuestas de Compromís pel Verger para «lograr un pueblo innovador, sostenible e integrador»

26 de mayo de 2023 - 14:05

Compromís pel Verger obtuvo 641 votos en las pasadas elecciones municipales de 2019, con los que pudo reunir tres regidores en la corporación municipal, siendo el principal grupo de la oposición como segunda fuerza más votada.

Basili Salort es el candidato a la Alcaldía del Verger de los valencianistas en la localidad este año, un perfil activo y conocido que forma parte del grupo de asesores de Compromís en la FVMP. Con la experiencia de haber sido alcalde entre 2017 y 2019, resultado del pacto de gobienro con el PSPV-PSOE e Independents del Verger en 2015, el candidato de Compromís pel Verger detalla las propuestas que lanzan de cara a los próximos cuatro años:

El 28 de maig tenim una cita immillorable per tornar a capgirar el poble, per canviar-lo de dalt a baix, per tornar a il·lusionar-nos. Fer del Verger un poble millor per viure, cuidar de la nostra família i gaudir d'una vida plena.

És per això que estem ací de nou, amb vosaltres. Perquè som garantia d'un vot que treballa, tant des de la constància quan governem com des de la contundència quan liderem l'oposició. Però ara és hora d’arromangar-nos i posar-nos al tall. Estem ací perquè hi ha molt per fer, perquè som molt del Verger, i sobretot, som molt de tu.

Tenim un projecte sòlid, un gran equip i el millor poble del món. Confia en Compromís, pel Verger que mereixes.

Teniu a les vostres mans les principals propostes que volem dur endavant per a viure millor al Verger.

 • Rehabilitarem i construirem habitatge públic amb lloguer barat.
 • Crearem una Comunitat Energètica per tindre llum neta i assequible.
 • Mamprendrem el projecte del Parc del Girona.
 • Adequarem la Fàbrica de Sabó.
 • Crearem una Empresa Pública per a la neteja, llum i aigua del poble.
 • Posarem les associacions al centre de la vida cultural i participativa.
 • Acabarem i millorarem el Polígon Industrial.
 • Farem escoles de Nadal, Pasqua i estiu més diverses i a millor preu.
 • Impulsarem l’emprenedoria cooperativa a través del viver d’empreses.
 • Habilitarem l’espai jove, a més de pistes esportives lliures i skate park.
 • Augmentarem l’oferta lúdica i formativa per a la Gent gran.
 • Facilitarem que el comerç local participe de la contractació de l’ajuntament.

Hem passat una legislatura tortuosa, sí. Però volem que siga un parèntesi. Ja estem construint la nova amb enteniment i bon rollo. Des de Compromís, no tan sols continuarem la tendència, sinò que l’ampliarem a tots els àmbits on arribe l’ajuntament. Venim a donar un impuls decidit al Verger, i tenim l’equip necessari per fer-ho. Gent valenta, diversa i competent.

Tenim clar el poble que volem construir, i sabem com dur-lo endavant. Un poble innovador, sostenible i integrador. Perquè al Verger ningú és foraster. Sabem utilitzar el talent propi i dels nouvinguts en benefici de totes i tots. Volem cohesionar el nostre territori i fer créixer el sentiment de pertinença al Verger, a la seua cultura.

Ja sabeu com governem, i que tenim les coses molt clares. Per això vam donar impuls a la Segària, o reduir més de la meitat el deute, o una agenda cultural potent, per citar algunes fites. I ara carregats d’experiencia i de raons, amb propostes realistes i realitzables, vos demanem que confieu en Compromís pel verger el proper diumenge: perquè vos necessitem per contruir el Verger que totes i tots mereixem. Moltes gràcies!

Deja un comentario

  5.430
  1.669