CBI Elx derrota DBC Suma després d'un partit renyit CBI Elx derrota DBC Suma després d'un partit renyit
LamarinaAlta.com
Cercador

CBI Elx derrota DBC Suma després d'un partit renyit

30 de gener de 2024 - 11: 14

El CBI Elx va derrotar 73-66 DBC SUMA aquest cap de setmana passat en un partit renyit celebrat a El Toscar d'Elx. Des d'un primer moment els amfitrions, sota la pressió de eixir de la cua de la classificació, van posar molta més energia sobre la pista i van obrir forat al marcador dominant el primer quart amb claredat (27-18).

Era moment de reaccionar i així ho van entendre els d'Edu Clavero que van jugar els seus millors minuts al següent quart per aconseguir arribar al descans amb el resultat igualat (39-39). Tot i això, la primerenca eliminació de Soufyane Sadoki en el tercer període va deixar l'equip sense timó, moment que van aprofitar els il·licitans per guanyar un avantatge que després van saber conservar fins al final del partit, malgrat els intents del rival per revertir la situació.

Ara el mal resultat per al DBC Suma els obliga a reaccionar amb urgència per no veure's en problemes a la temporada.

Per la seva banda, al Sènior Femení Autonòmic, el DBC va triomfar 67-31 contra l'Ifach Calp, generant així confiança a les jugadores per a propers partits. L'estratègia de les guanyadores va ser començar el xoc amb molta concentració, sortint de la pressió a tota la pista alhora que posaven èmfasi en una bona defensa d'ajudes, superant-los 11-23 al final del primer període.

Al segon i tercer quarts Ifach Calp va intentar reaccionar però no va aconseguir arribar a poder canviar la dinàmica del partit. En els darrers deu minuts van arribar els millors moments, amb gran encert des del triple del DBC, equip que es veurà les cares aquesta setmana amb CB Benidorm. Les jugadores de Calp ho van intentar fins al final, però es van veure ofegades per la defensa dels seus rivals.

Pel que fa al Sènior Masculí Preferent el DBC va eixir perdent 58 - 62 contra Enguera, en un primer partit de la segona volta en què volien aprofitar la dosi de confiança que els havia donat guanyar la jornada anterior. I encara que durant gran part del matx el resultat va estar igualat i els triples es van consumar com l'arma ofensiva del DBC, la tancada defensa dels valencians es va imposar.

Davant la dificultat de parar l'anotació dels principals referents contraris i les pèrdues de pilota i la falta d'encert en el tir exterior va ser entre el tercer i el darrer quart quan els visitants es van distanciar al lluminós. En aquest cas s'obliguen a pujar línies defensives per remuntar, però ja no va quedar temps material per aconseguir-ho.