Així va arribar la primera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana que hui segueix la ruta a la Marina Alta Així va arribar la primera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana que hui segueix la ruta a la Marina Alta
LamarinaAlta.com
Cercador

Així va arribar la primera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana que hui segueix la ruta a la Marina Alta

02 de febrer de 2023 - 10: 12

La Volta ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell va començar ahir des d'Oriola a Altea amb la primera etapa de la competició. La 74è Volta CV ja va incloure alguns punts de la Marina Alta al traçat, encara que hui tornarà a visitar diverses localitats de la comarca al segon tram de la prova.

Van ser 189,4 km de cursa on la Volta es va deixar veure per Coll de Rates, Parcent, Alcalalí, Xaló, el Port de Bèrnia i, finalment, per Benissa fins a arribar a la localitat veïna d'Altea, on es trobava el punt de meta.

Hui tocarà el torn a les localitats més costaneres de la comarca integrades als 178,2 km que hauran de recórrer els participants, després d'iniciar-se la prova a Novelda. Amb uns horaris i un full de ruta ben definit, la Volta arribarà a Calp, al Port de la Fustera, Moraira, Cims del Sol, Poble Nou de Benitatxell, Teulada i Benissa fins a concloure a l'Alt de Pins.

Aquí pots consultar el rutòmetre i horari d'arribada de la Volta ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell a cada municipi.